Qui som

CRISTINA BLANQUER BORONAT

Formació acadèmica bàsica

Llicenciada en Dret per la Universitat San Pablo Ceu de València. Promoció 90-95.

Formació complementària

Formació en la professió d’assessor d’inversió i finançament impartida per la Universitat Politècnica de València i seguiment del curs de sistemes i productes d’inversió i finançament.

Realització de cursos complementaris organitzats per Col·legi d’Advocats d’Andorra en diferents matèries jurídiques i d’especialització, tant de dret penal, com de família, com de prevenció del blanqueig, matèries fiscals i tributàries, dret laboral i sindical, normativa i matèries deontològiques, entre molts d’altres.

També cursos en d’altres matèries relacionades amb el dret però no directament jurídiques com d’aprenentatge de tècniques d’interrogatoris dels testimonis, psicologia jurídica en el dret de família, i moltes d’altres.

Ha cursat un postgrau de mediació durant el curs 18-19, amb especialitat de Dret Privat i de Família. Dins de la matèria ha participat en diversos col·loquis i seminaris, per tal de divulgar i fer conèixer la professió, la seva utilitat i dimensió real.

Trajectòria professional

Exerceix com advocada des de l’any 1998, malgrat ja des del 1995 treballa a despatxos d’advocats, com a col·laboradora en despatxos de renom del Principat. Des de l’any 2001 va obrir el seu propi despatx i és titular de “BLANQUER ADVOCATS”.

Des del mes de gener de 2.014 i fins al mes de gener de 2016, va ser membre de la Junta del Col·legi d’advocats d’Andorra, en qualitat de vocal.

Membre integrant de la Comissió de lluita contra el blanqueig de capitals i finançament del terrorisme, participant de forma activa i continuada durant anys en la formació dels advocats i altres subjectes obligats en la matèria, impartint diversos seminaris d’informació.

Ha cursat un postgrau de mediació durant el curs 18-19, amb especialitat de Dret Privat i de Família. Dins de la matèria ha participat en diversos col·loquis i seminaris, per tal de divulgar i fer conèixer la professió, la seva utilitat i dimensió real.

Inscrita al Registre de MEDIADORS del Principat d’Andorra des del 2021 i al Registre de persones MEDIADORES del CRCE de la Cambra de comerç des del 2022.

MARIA SEGURA LANAO

Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (2002), després d’haver agafat experiència prestant els seus serveis en un important despatx d’advocats de Barcelona, va iniciar la seva carrera professional com a advocada a Andorra, cursant el Postgrau en Dret Andorrà, i completant la seva formació amb diversos cursos especialitzats en matèria civil, laboral, de la seguretat social, etc.

 Exerceix com a advocada des de l’any 2004.